Weg met die bruiloftsstress in 4 tips

sep 3, 2014 door

Weg met die bruiloftsstress in 4 tips

Een trouwboeketje uitkiezen hier, de betaalbare droomjurk vinden daar: het plannen van een bruiloft kan een typisch gevalletje ‘gemakkelijker gezegd dan gedaan’ worden. Maar met deze tips kan de spanning van beslissingen maken en tegenvallers het hoofd bieden jouw pret in ieder geval niet bederven!

Geef dingen uit handen

Wees niet bang om de hulp in te schakelen van vrienden en familie, je hoeft echt niet alles zelf te doen (en geloof me: dit wil je ook niet). Je kunt een weddingplanner in de arm nemen, en een ceremoniemeester aanstellen binnen je vriendengroep of professioneel. Zoek hulp van mensen die bij je passen en die weten wat je wilt, zodat je ze op stressvolle momenten met een gerust hart wat spanning kunt overdragen.

Neem de tijd

Begin op tijd met plannen en leg de datum niet vast voor volgende maand. Hierdoor heb je rustig de tijd om overal over na te denken en zo de juiste keuzes te maken: laat alles lekker op z’n beloop. Bovendien loop je zo minder tegen volgeboekte trouwlocaties en onaffe trouwjurken aan.

Sport

Doordat je hulp ingeroepen hebt van anderen en genoeg tijd hebt om te plannen, heb je alle tijd om je dagelijkse routine te volgen en goed voor jezelf te blijven zorgen. Blijf normaal (gezond) eten en ga een paar keer per week sporten: je gedachten kunnen even ergens anders op focussen, je creativiteit wordt gestimuleerd, positieve gevoelens ontwaken en je slaapt beter. Allemaal stressverkleiners pur sang.

Bespaar jezelf de ellende

Pas geen jurken die je toch niet kunt betalen en kijk niet naar de prijs van je favoriete bandje als je slechts geld hebt voor een dj. Een bruiloft kost veel geld, en het is al moeilijk genoeg om het allemaal financieel te managen zonder dat je weet dat dé droomjurk in je hoofd alleen te koop is bij Vera Wang.

sexy-mermaid-vera-wang-wedding-dresses

Dus laat alles een beetje voor wat het is bedenk dat uiteindelijk alles toch wel goed komt, zodat je heerlijk stressloos op weg gaat naar die bruiloft van jullie dromen.

Related Posts

Tags

Share This