Trouwschoenen voor de bruidegom

nov 11, 2013 door

Trouwschoenen voor de bruidegom

Als je denkt aan kleding voor je bruiloft, is het eerste waar je aan denkt natuurlijk de trouwjurk en schoenen voor de bruid. Ook bij de aanschaf van zijn pak gaat de bruidegom niet over een nacht ijs. Misschien is het laatste waar je aan denkt bij het aanschaffen van kleding de schoenen voor de bruidegom. Toch is het kopen van zijn schoenen ook geen eenvoudige keuze.

Bij het kopen van trouwschoenen voor de bruidegom moet je op verschillende zaken letten: de schoen moet uiteraard passen bij het pak dat hij draagt. Je kunt kiezen voor een traditionele kleur als zwart of bruin, maar ook bijzondere kleuren als wit, ivoor, grijs of cognac zijn mogelijke schoenkleuren. Als je echt bijzonder wil zijn en wil opvallen, kies dan voor felgekleurde schoenen. Het kiezen van accessoires, zoals een riem, die passen bij de kleur schoenen van de bruidegom is een trend in 2013.

Als je niet kunt kiezen, geven we hier twee tips voor mogelijke trouwschoenen voor de bruidegom. Het schoenenmerk Van Lier heeft voor het voorjaar van 2013 namelijk twee casual-business schoenen ontworpen die heel geschikt zijn als trouwschoenen.

hippe-trouwschoen-riem

De eerste door Van Lier ontworpen schoen is een gemêleerd grijze full-brogue. Deze wingtip is gemaakt van verwassen leer, heeft een patina-look finish en een multi-coloured zool. Deze details geven deze schoen een chique uitstraling.

De tweede schoen die Van Lier ontworpen heeft, is een klassieke rijgmolière die verkrijgbaar is als lage schoen en als enkelhoge boot. Deze schoen heeft een eigenzinnige kleur waarmee de bruidegom zeker opvalt, namelijk ‘petrol blue’. Net als de andere schoen is deze schoen voorzien van een patina-look finish. Bovendien heeft dit ontwerp oranje stiksels en een hielbies.

Kortom, wie denkt dat opvallen met schoenen en kleding alleen voor de bruid is, heeft het mis. Ook de bruidegom kan ervoor kiezen om flink uit te pakken met zijn outfit. Mochten de bovenstaande modellen van Van Lier nog te uitdagend zijn, dan kan er altijd worden terug gevallen op de standaard Van Lier modellen zoals we die kennen. Ook deze kunnen perfect worden gecombineerd met een hip pak en bijpassende accessoires.

Related Posts

Share This