Trouwen in stijl

apr 27, 2014 door

Trouwen in stijl

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: de thema bruiloft. Een thema bruiloft houdt in dat er een bepaalde stijl voor de bruiloft wordt gekozen die zoveel mogelijk wordt doorgevoerd in alle aspecten van de dag. Super origineel dus! Zoals met alles kun je het subtiel of extreem aanpakken. Een kleurenthema is een van de meest milde vormen. Hierbij heeft alles wat met de bruiloft te maken heeft een specifieke kleurstelling, van de uitnodigingen die van te voren worden verstuurd tot de servetten bij het dinner. Bij meer radicalere thema’s kun je bijvoorbeeld denken aan het thema ‘punk’ of ‘circus’. Zowel de locatie, de trouwkleding, de dresscode voor de gasten, als de bruidstaart: alles is in stijl van het thema.

Follow PreteMoiParis’s board Circus Wedding ideas! on Pinterest.

Voordelen

Een thema bruiloft, is dat niet kinderachtig? Gaat onze mooie dag dan niet de boeken in als tweederangs verkleedpartijtje? In tegendeel! Een thema bruiloft is juist hartstikke leuk, mits je het goed organiseert. Een thema zorgt voor sfeer en maakt de bruiloft persoonlijk en uniek. Het blijft zowel bij het bruidspaar als de gasten in het geheugen gegrift, en het bruidspaar zal voor altijd geassocieerd worden met het thema. Een bijkomend voordeel is dat het bij de organisatie van de bruiloft het maken van keuzes makkelijker maakt: er is zo veel leuks te vinden in de trouwwereld, en het hebben van een thema zorgt ervoor dat het aantal keuzes beperkter wordt. Om maar even wat te noemen: bij een bruiloft met een gothic thema hoeft er niet gekeken te worden naar schattige, roze kaarsjes voor bij het lunchbuffet.

Follow ♥ Jevel Wedding Planning | Jennifer E Wilson ♥’s board ♥ Goth Weddings | Theme Weddings | Jevel Wedding Planning ♥ on Pinterest.

De keuze is reuze

Hoe kies je een perfect thema? Het ligt nogal voor de hand, maar kies een thema wat bij jullie past. Wat weerspiegelt jullie persoonlijkheden het best? Waar denk je direct aan als je aan jullie als bruidspaar denkt? Misschien kom je gelijk al met een goed idee, en anders is er op internet heel veel inspiratie te vinden!

Foto door Betthan Greenberg Photograpy.

Related Posts

Share This