Say Yes To The Dress-presentator laaiend enthousiast over trouwjurk Máxima

apr 7, 2015 door

Say Yes To The Dress-presentator laaiend enthousiast over trouwjurk Máxima

Randy Fenoli, bekend van het programma Say Yes To The Dress, was in Nederland. Dé kans natuurlijk voor Nederlands bekendste entertainmentkenners om hem eens aan de tand te voelen over onze sterren. RTL Boulevard sprak met Fenoli over onder andere de jurk van Koningin Máxima.

Say Yes To The Dress is ongekend populair in Nederland. Het programma wordt uitgezonden door TLC en draait om, je raadt het al, het uitzoeken van dé trouwjurk. En presentator van het programma Randy Fenoli heeft hierdoor zo’n kennis van zaken, dat RTL Boulevard besloot hem eens jurken van BN’ers te laten beoordelen.

Vooral de jurk van onze Koningin Máxima viel bij hem in de smaak: “Tijdloos, elegant, chique en simpel!”, aldus Fenoli. Volgens hem is het bij het kiezen van een trouwjurk belangrijk dat je je hart volgt. “Als je je mooi voelt gaan je schouders naar achteren, gaat je hoofd omhoog, wordt je glimlach breder en zul je lopen met het gevoel dat je de koningin bent”, zo zegt hij.

Door de populariteit van zijn programma kan Fenoli inmiddels niet meer normaal over straat. Hij wordt er naar eigen zeggen een beetje bang van, maar gelukkig voor ons is hij nog lang niet klaar met zijn programma. We wachten in spanning op de nieuwe afleveringen. Tot die tijd kunnen we het gelukkig doen met fragmenten uit de show, die hier te bekijken zijn.

Related Posts

Share This