Say Yes To The Dress Event komt naar Nederland

aug 24, 2015 door

Say Yes To The Dress Event komt naar Nederland

Ben jij net als wij ook zo’n ontzettende fan van Randy Fenoli en zijn programma Say Yes To The Dress? Dan heb je geluk! Want dé trouwjurkenexpert komt naar Nederland om jou te ontmoeten.

Randy Fenoli was eerder dit jaar ook in Nederland, maar toen was het slechts voor een korte periode. Dit keer zal hij langer in ons land verblijven in verband met het Say Yes To The Dress Event. Dat hoor je goed: een hele dag presentaties, shows en one-on-one-time met Randy. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het gaat echt gebeuren.

Dus ga jij binnenkort trouwen of ben je gewoon een ontzettend grote fan van Randy en alles wat met trouwen te maken heeft? Koop dan kaarten voor het event, voor het te laat is. Op 19 en 20 september 2015 is Randy in het World Fashion Centre in Amsterdam. Op de website van het evenement vind je alle benodigde informatie en hier kun je ook je kaarten bestellen.

En is een heel evenement je allemaal wat teveel? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen lekker op de bank alle afleveringen van Say Yes To The Dress terug te kijken. Of je koopt zijn boek, It’s all about the Dress, waarin hij al zijn tips & tricks met jou deelt.