Liefde is van alle tijden

sep 23, 2015 door

Liefde is van alle tijden

Je bent nooit te oud om de ware liefde te vinden: dat bewijzen deze twee geluksvogels uit Wageningen. Henny en Cor zijn respectievelijke 88 en 86 jaar oud, en treden op 30 september 2015 in het huwelijksbootje.

Je kunt het je natuurlijk afvragen waarom je op zo’n hoge leeftijd nog zou willen trouwen, maar voor Henny en Cor was er geen twijfel over mogelijk: ze willen elkaar het ja-woord geven. De twee leerden elkaar kennen in een woongroep van de Jehova’s Getuigen, en ze willen zo graag samenwonen dat een bruiloft niet uit kon blijven.

Dochter Marja vertelt dat haar moeder bijna niet kan wachten tot ze eindelijk man en vrouw zijn: “Mijn moeder is zo verliefd! Ze hebben elkaar op de gang ontmoet en ze hebben nu twee jaar verkering.” De bruiloft van de bejaarden zal waarschijnlijk heel traditioneel worden. “Cor mag mijn moeder ook niet zien voordat het zover is. Als ze helemaal is aangekleed, breng ik hem naar mijn moeder.”

Nadat de trouwgeloftes zijn afgelegd zal er flink gefeest worden in de woongroep waar Henny en Cor wonen. De taart is uitgezocht en Cor heeft gezorgd voor feestelijke muziek, dus de dag kan niet meer stuk. Wij wensen het bruidspaar in ieder geval nog een ontzettend gelukkig leven als getrouwd stel toe.

Related Posts

Tags

Share This