Een bruiloft in de sneeuw

nov 12, 2015 door

Een bruiloft in de sneeuw

Weinig bruidsparen kiezen voor een winterbruiloft. Terwijl trouwen in de sneeuw toch erg romantisch kan zijn en ontzettend veel mogelijkheden biedt. Je moet echter wel op bepaalde dingen letten.

1. Pas je trouwkleding aan 

Een van de argumenten die je hoort om niet in de winter te trouwen is de trouwkleding. Voor de mannen maakt het weinig uit, misschien is het zelfs prettiger omdat ze vaak in 2 of 3-delig pak lopen. Voor de jurk is het wellicht iets lastiger maar zeker niet onoverkomelijk. Denk aan een bontjasje over je jurk, of een mooie wollen bolero met lange satijnen handschoenen. Ook is er een ruim assortiment aan trouwjurken met lange mouwen. Ga op zoek naar de juiste jurk, zo zijn er een aantal kenmerken waardoor je zeker weet dat jij de juiste jurk hebt gevonden!

2. Maak bijzonder trouwfoto’s

De winter is een bijzonder fotogeniek seizoen. Denk aan een winterzon, rijp aan de bomen, sneeuw en ijs allemaal magische fotomomenten. De dagen zijn wel wat korter, dus je hebt iets minder tijd je bruidsfoto’s te laten maken. Maar het resultaat kan echt adembenemend zijn. En daarna lekker nagenieten met een glaasje glühwein bij de openhaard en een fotoboek van die mooie ‘warme’ winterse bruidsfoto’s.

3. Winterse bruidsversiering

Juist in winter kan je veel kanten op met de bruidsversiering. Een overvloed aan kaarsen en een open haard maken het nog romantischer. Qua kleuren kan je kiezen voor de klassieke winterse kleuren, zoals rood en groen. Maar je kan het ook lichter en neutraler houden met zilver en wit. Zelfs goud behoort tot de mogelijkheden, omdat dat een echte winterse kleur is. Hang een mistletoe op verschillende plaatsten en er kan niets meer mis gaan op deze mooie winterse dag.

 

Related Posts

Share This