Cupcakes op je trouwdag

jul 27, 2015 door

Cupcakes op je trouwdag

Cupcakes kinderachtig? No way! In ieder geval niet als je ze op deze manier presenteert. Ideaal voor op je bruiloft, want hoe handig is het dat iedereen zijn eigen taartje gepresenteerd krijgt?

Cupcakes worden steeds populairder als trouwtaart. Want hoe leuk is het om iedereen zijn eigen taartje voor te kunnen schotelen? Bovendien zijn cupcakes meestal goedkoper per persoon dan wanneer je een hele taart laat ontwerpen. En daarnaast is het natuurlijk ook perfect te combineren: je laat een kleine taart maken die je aan kunt snijden, met daarnaast hetzelfde taartje in mini-uitvoering, die de gasten kunnen verorberen.

En qua stijl kun je met cupcakes alle kanten op. Want nagenoeg alle ontwerpen van grote taarten zijn ook in het klein uit te voeren. Bovendien kun je er voor kiezen een accent uit jullie uitnodiging, jurk of bloemstuk terug te laten komen in je cakejes, wat ervoor zorgt dat ze jullie perfecte dag nóg perfecter zullen maken.

Belangrijk is wel: bestel je cupcakes op tijd, minimaal 2 maanden van tevoren. Want hoe simpel het ook lijkt, het kost evenveel tijd als een reguliere weddingcake, dus wees er op tijd bij!

Related Posts

Share This